כללי|סקר דעת NBA
3 posters
משנצת :: פנאי ותחביבים :: צ'ט כללי
עמוד 1 מתוך 1
כללי|סקר דעת NBA
שמתי לב לרמה גבוהה יותר ויותר של שעמום, דבר אשר גרם לירידה קשה בכניסת השחקנים לפורום, שזה יצר מעגל ללא סוף.
אני קורא לכל הכמעט שלושים שחקנים: התאחדו! התחברו! הכנסו לפורום בהמוניכם, רשמו, כתבו, חשבו ופרסמו ברבים את דעותיכם! כנסו והפיכו חיים בפורום הגוסס!
מתרתי היא להפיך חיים באחד הפורומים שנמצא במצ הכי קשה [בהנחה שמתעלים מכל ההודעות שנכתבו פה lol], הוא כרגע נמצא על אלונקה ובודקים את לחץ הדם שלו, שפכחתי עליו קולה, אולי זה יעלה לו את רמת הסכרת...
אז לילה טוב, אני מקווה לעתיד טוב יותר, ולמשנצת יעילה יותר.
כאן NBA, סקר שעמום טוטאלי.
נ.ב
פתחתי אשכול זהה ב chat אבל מכיוון שזה אותו הדבר פתחתי גם פה, אם זה אסור-בבקשה תכתבו.
אני קורא לכל הכמעט שלושים שחקנים: התאחדו! התחברו! הכנסו לפורום בהמוניכם, רשמו, כתבו, חשבו ופרסמו ברבים את דעותיכם! כנסו והפיכו חיים בפורום הגוסס!
מתרתי היא להפיך חיים באחד הפורומים שנמצא במצ הכי קשה [בהנחה שמתעלים מכל ההודעות שנכתבו פה lol], הוא כרגע נמצא על אלונקה ובודקים את לחץ הדם שלו, שפכחתי עליו קולה, אולי זה יעלה לו את רמת הסכרת...
אז לילה טוב, אני מקווה לעתיד טוב יותר, ולמשנצת יעילה יותר.
כאן NBA, סקר שעמום טוטאלי.
נ.ב
פתחתי אשכול זהה ב chat אבל מכיוון שזה אותו הדבר פתחתי גם פה, אם זה אסור-בבקשה תכתבו.
NBA- ספאמר
- מספר הודעות : 29
מוניטין : 4
מיקום : מאדים, הר האולימפוס, רכב חלל, מחשב, מפתח תמונות של חייזרים.
Re: כללי|סקר דעת NBA
קדימה חברים! אנחנו יכולים עוד להחיות את הפורום! כולם לצרף את כל אשר הבא למקלדת! יחי עידן חדש-עידן המשנת!
עידן המשנצת ה-4
עידן המשנצת ה-4
NBA- ספאמר
- מספר הודעות : 29
מיקום : מאדים, הר האולימפוס, רכב חלל, מחשב, מפתח תמונות של חייזרים.
Re: כללי|סקר דעת NBA
אכן יש צורך בפרסום הפורום.
evitar2008- מנהל
- מספר הודעות : 49
משנצת :: פנאי ותחביבים :: צ'ט כללי
עמוד 1 מתוך 1